2014-2-23

Susret humanizma


Vidi: Fotogalerije >>>  

Naš cilj je bio da u okviru novogodišnjih praznika i početka novog školskog polugodišta iznenadimo i darujemo Fondaciju "Mesečina" mnoštvom lepih i korisnih stvari, prikupljenih tokom humanitarne akcije. Veoma smo uživali u posmatranju kako su se odvijali turniri u stonom tenisu, stonom fudbalu i pikadu u Klubu "Mesečina5".


Bila je ona prava, uzbudljiva sportska atmosfera. Nakon toga smo uzbuđeno isčekivali reakcije na nagradnu tombolu iznenađenja, u kojoj su nagrade takođe bile razni predmeti prikupljeni tokom trajanja akcije i teško je opisati taj osećaj uspeha i zadovoljstva koji smo imali kada smo uvideli
 da su svi bili presrećni nagradom koju su dobili, ma koliko mala ona bila. Klinci su pokazali da znaju i da se raduju poklonu i da znaju da se raduju kada daruju, jer je nakon toga usledila objava da se održava mala humanitarna akcija unutar humanitarne akcije i usledilo je skupljanje sredstava za pomoć jednoj od učenica u Klubu "Mesečina5",  gde je i naša akcija održana. 


Naravno sa
čuvali smo najveće iznenađenje za kraj, jer su nakon tombole podeljeni glavni nagradni paketići i diplome najboljim učesnicima turnira, što je bila odlična završnica za to divno veče. Želimo još jednom da se zahvalimo svim ljudima koji su doprineli uspešnosti akcije - zaslužni su za osmehe na licima mališana.

Tejmur Šihmedov