28.4.2012.

I bi turnir!


Piknik ljubitelja fudbala "Mesečina", Mala Bosna, 28. april

I pored svih neizvesnosti, dana 28.4.2012. održan je turnir u malom fudbalu u kom su učestvovali svi klubovi Mesečine. Domaćin turnira bio je klub M -8-, iz Male Bosne.

 Vidi: Fotogalerije >>> 

U turniru učestvovalo je osam ekipa iz sledeć klubova: M-1- iz MEŠC-a, M-5- OŠ Jovan Mikić, M-4- OŠ Kizur Ištvan, M -9- OŠ Matija Gubec Tavankut i M -8- OŠ Ivan Milutinović iz Male Bosne. Turnir je otvorio direktor OŠ Ivan Milutinović, Ivan Stipić, a učesnike turnira pored njega pozdravili su i kordinatori kluba M -4- Franjo Galac i kordinator kluba M-1-, Kiš Deže. Utakmice su odigrane u fer igri pod  budnim okom pravičnih sudaca Franje Galaca i kordinatora kluba M -9-, Nikole Balaževića.

Pobednik turnira je klub M-9- iz Tavankuta, drugo mesto osvojila je ekipa domaćina, klub M-8- iz Male Bosne, a treće mesto  ekipa kluba M-4- iz Subotice ( OŠ Kizur Ištvan).

Zahvaljujemo svima koji su omogućili da se ovaj susret održi. Posebno se zahvaljujemo za fina mini peciva subotičke fabrike „FORNETTI". Radujemo se sledećem susretu.

***

Piknik ljubitelja nogometa "Mjesečina", Mala Bosna, 28. travanj 

I pored svih neizvjesnosti, danas, 28.4.2012. održan je turnir u malom nogometu u kom su sudjelovali svi klubovi Mjesečine. Domaćin turnira bio je klub M -8-, iz Male Bosne.

U turniru sudjelovalo je osam ekipa iz sledeć klubova:: M-1- iz MEŠC-a, M-5- OŠ Jovan Mikić, M-4- OŠ Kizur Ištvan, M -9- OŠ Matija Gubec Tavankut i M -8- OŠ Ivan Milutinović iz Male Bosne. Turnir je otvorio ravnatelj OŠ Ivan Milutinović, Ivan Stipić, a sudionike turnira pored njega pozdravili su i kordinatori kluba M -4- Franjo Galac i kordinator kluba M-1-, Kiš Deže. Utakmice su odigrane u fer igri pod  budnim okom pravičnih sudaca Franje Galaca i kordinatora kluba M -9-, Nikole Balaževića.

Pobjednik turnira je klub M-9- iz Tavankuta, drugo mijesto osvojila je ekipa domaćina, klub M-8- iz Male Bosne, a treće mijesto  ekipa kluba M-4- iz Subotice ( OŠ Kizur Ištvan).

Zahvaljujemo svima koji su omogućili da se ovaj susret održi. Posebno se zahvaljujemo za fina mini peciva subotičke fabrike „FORNETTI".   Radujemo se sljedećem susretu.

Koordinatori:

Marina Kovač i

Zorica Bašić Palković