15-6-2011

Gosti iz Čarls Stjuart Mot fondacije i iz BCIF-a


Decu, aktiviste i volontere klubova “Mesečina” u Subotici 15. juna 2011. posetili su gospodin Volter Virs (J. Walter Veirs) iz fondacije Čarls Sjuart Mot (Charles Stewart Mott Foundation ), regionalni direktor za Centralnu i Istočnu Evropi i Rusiju u društvu gospodina Miodraga Shrestha, izvršnog direktora Balkanskog fonda za lokalne inicijative (BCIF)

Vidi:Fotogalerije >>>

Ovom prilikom u Centru za decu “Mesečina” okupila se sva deca, korisnici usluga i pod vodjstvom aktivista i volontera Centra prezentovala su gostima svoje aktivnosti skoro u svim radionicama (muzička, scenska komunikaciona, likovna, borilačkih veština, sportskih veština, mentalnohigjenska razvojna, kulinarska, računarstva, geometrije i dr) uz puno smeha, veselja i dečje iskrenosti.

Gosti su se zadržali u društvu dece i mladih do kasno uveče. “ Stanovnicima” Centra je to bila velika čast. Posebno im je bilo drago, što su gospodin Volter i gospodin Miodrag zajedno sa njim aktivno odradili skore sve radionice. Kao što su deca rekla, ovakvih gosti, koji nisu prisutni samo da gledaju i da pitaju, nego već nakon prvih minuta im postaju drugovi, do sada još nije bilo u Centru.

„Hvala puno na srdacnom dočeku. Bilo nam je lako da se uklopimo kada je sve tako lepo organizovano. Deca su super a Mesečina fenomalno radi. Molim Vas zahvalite se svim vašim saradnicima na lepom dočeku i čestitajte im na njihovom samopregornom radu.” (Miodrag Shrestha, BCIF)

Deca, aktivisti i volonteri
Centra za decu “Mesečina”